Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 DM FUTSAL P99

Match

Lohärads IF

4 - 3
Gamlishallen
8 januari 2012
09:00

IFK Uppsala

Referat

Referat: Lohärads IF - IFK Uppsala

Guld i Futsal DM Finalen :)
Idag hade vi chans att bli Upplands bästa 99-lag, och vi börjar matchen väldigt bra. Vi gör både 1-0 och 2-0. 1-0 görs av Mackan, (assist) Zacke, långt och bra utkast. 2-0 gör Samme genom att ha dunkat in en frispark. Men sen gör Uppsala 2-1 och 2-2 innan Mackan gör sitt andra och vårat 3:e (återigen ett långt utkast av Zacke). Men innan paus gör Uppsala 3-3. Vi pratar i halvtid om att fortsätta tro på oss själva eftersom det är vi som håller i takt pinnen. Vi bestämmer oss också för att fortsätta med långa utkast eftersom det har en förmåga att få motståndarna lessna i ögat, vi har vunnit så många cuper tidigare med att rulla boll hela vägen från back.
Vi visste också att det bara skulle stå i historieböckerna vem som vann Futsal DM 2012 och inget annat! Ytterligare en anledning till kasten var att ingen har någonsin satt sån press på våra backar som Uppsala gjorde, vissa av deras spelare hade fruktansvärt snabba fötter. Lite lustigt att dom också sen började kasta långbollar hej vilt och då var det inte mycket fotboll att tala om mest kämpa, slit och ställningskrig.
I mitten andra halvlek får vi en straff som Hampus tar hand om och sätter den.
Det blir matchens sista mål som gör att vi vinner och blir Upplands bästa 99-lag. Och det känns X-tra skönt att slå Uppsala på hemma plan :)
Strålande insats av alla i laget, ni är grymma!!!!!

Vi tackar IFK Uppsala för en jämn match och önskar detta jätte duktiga fotbollslag ett framgångsrikt 2012!

Lite skönt faktiskt att Futsal är slut, för det har varit olika regler varje match.

Detta var grabbarna värda! Första DM segern någonsin för föreningen och en perfekt present då Lohärad i år fyller 70 år. Tror våran ordförande som fyllde 60 år igår och som lever för föreningen blev otroligt glad. Coach Mesch som varit i föreningen i 24-25 år och tränat ungdomslag sen 1995 svävar på moln. LIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!!!!!